Κάπα Giraffe Love Κάπα Giraffe Love Κάπα Giraffe Love

Κάπα Giraffe Love

23,99 €
με ΦΠΑ
Χωρίς απόθεμα
Nima Kids
28839
Ποσότητα

Κάπα από 100% φυσικό βαμβάκι, πολύ απαλή και απορροφητική, κατάλληλη για να αγκαλιάσει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα μετά το καθημερινό μπάνιο του μωρού. Έχει πολύ μαλακή πετσετέ υφή ώστε να απορροφά καλύτερα το νερό και να αφήνει το δερματάκι του μωρού στεγνό και απαλό. Η βαμβακερή της σύνθεση είναι υποαλλεργική και επιτρέπει στο ύφασμα να αναπνέει και να στεγνώνει εύκολα. Είναι ανθεκτική στις συχνές πλύσεις και διατηρεί το χρώμα και το σχήμα της αναλλοίωτο χωρίς να χρειάζεται ειδική φροντίδα.

Η βαμβακερή κάπα Giraffe Love έχει ζεστό ροζ χρώμα και κεντητό μοτίβο με καμηλοπάρδαλη στην στην κουκούλα. Το υφασμάτινο τυπωτό ρελάκι περιμετρικά δίνει όμορφο φινίρισμα και καθαρά τελειώματα, ώστε να τυλίξει τρυφερά το μωράκι σας και να του δώσει τη φροντίδα που χρειάζεται την ώρα της προσωπικής του φροντίδας. Συμπληρωματικά χρησιμοποιήστε το ασορτί σετ πετσέτες ή και το μπουρνουζάκι, αν το μωράκι σας έχει ήδη περπατήσει.

Όλα τα λευκά είδη NIMA HOME κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλά ποιοτικά πρότυπα και υποβάλλονται σε ελέγχους ώστε εξασφαλίζεται ότι πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας της εταιρίας.

Κάπα βρεφική
100% Cotton
Μαλακή, φυσική σύνθεση, απαλή αίσθηση, ανθεκτική στα συχνά πλυσίματα
Κεντητό σχέδιο
Ροζ
Φιλικό προς το περιβάλλον
Λευκά Είδη - βρεφικά
Nima Kids
28839